Cautare

    WEBMAIL    |    Intranet    |    Site Map

 

 

15.01

Federația Internațională de Astronautică a anunțat un apel adresat tinerilor pentru plenul Next Generation de la Congresul Internațional de Astronautică, care va avea loc în perioada 12-16 octombrie 2020 la Dubai. Termenul limită pentru prima rundă de înscrieri este 24 ianuarie 2020.

Mai Mult
14.01

Din luna septembrie, Australia a fost cuprinsă de focuri puternice, alimentate de temperaturi record, secetă și vânt. Țara a trecut dintotdeauna prin incendii, dar în acest sezon acestea au fost mult mai grave. Au ars 10 milioane de hectare, cel puțin 24 de persoane au fost ucise și se estimează că au pierit o jumătate de miliard de animale.

Mai Mult
10.01

Pe 3 decembrie 2019, Stația Spațială Internațională (ISS) a surprins această vedere nocturnă a Bucureștiului, atunci când a ISS a trecut peste Europa de Est. O versiune mai mare a imaginii poate fi văzută la finalul articolului.

Mai Mult
24.12

Agenția Spațială Română (ROSA) vă urează Sărbători Fericite și La Mulți Ani!

Mai Mult
22.12

Premiile Spacenews pentru Excelență și Inovație 2019 au oferit distincția de Omul Anului la categoria Civil Government Leaders Directorului General al Agenției Spațiale Europene (ESA), Dl. Jan Woerner.

Mai Mult